pátek 31. srpna 2012

K prázdninám patří šampaňský a dobrý jídlo!

A tímto heslem se řídíme my vždycky! Protože pokaždý se najde něco, co se dá oslavovat!
Dori, Mishel a Coco. Nerozlučná trojka.



A tak jsem se v podvečer parnýho dne sešly u Dori na zahradě. Nejdřív jsem sklízely rajčata, poskakovaly po zahradě a fotily se. Pak jsem pokračovaly do kuchyně. Po tý době už jsem sehraný a tak Dori krájela, já fotila, Mishel nás pozorovala se skleničkou v ruce a kolem pobíhal náš homme fatal Charlie.





 
















Pracně jsme rozsekaly obrovskou cuketu a hodily jí na pánvičku. Potom přišly na řadu rajčata a ty taky pádily na pánvičku. A dusilo se. Další na řadě bylo mixování a Dori oblíbené kari (dává ho do všeho) takže naše cuketová polívka dostala silnou žloutenku. Otvíráme šampaňský a jdeme na polívku.
Omáčka je na mně a tak míchám, solím, bazalkuju, míchám... Dori sa mezitím stará o těstoviny a Mishel mezi námi tančí s foťákem. Když těstoviny vybublaly a omáčka byla pořádně bazalková mohly jsme se přesunout ke stolu. Další chod, další flaška šampaňskýho, další přípitek a na co připíjíme? Přece jako vždycky na NÁS!






tílko:  H&M  kraťasy: ZARA  džínovka: Topshop  tenisky: Levis  přívěsek: Promod  prstýnek:  H&M  náramky: Promod  naušnice: Topshop brýle: Camaieu







1 komentář:

  1. Hezkej blog a to jídlo vypadá skvěle! =)


    http://twistandshout1960s.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat