čtvrtek 20. září 2012

Vítej podzime!

Ano. Vím, že podzim je až 23.září. Což je za tři dny. Ale dnešní a včerejší počasí tomu hodně nasvědčovalo. Déšť. Mokro. Bláto. Ráno zima. Odpoledne teplo. Svetry. Deštníky v pohotovosti... Jo a viděla jsem první kaštany. A našla na zahradě poeticky shnilý jablko.
Nevím jak u vás. Ale podzim rozhodně není moje oblíbený období. Evokuje ve mě konce. Lidi, který začínají mít depresi. Strach. Je Hallowen, sice ne v našich končinách, ale globalizace je holt globalizace, a tak i u nás uvidíte mračící se dýně a polonahý catwoman v -5. S podzimem taky samozřejmě souvisí začátek školy a vánoční shony. I když vánoce v Lidlu a ostatních supermarketech začínají už v půlce srpna.
Ale nebudeme klesat na mysli. Podzim jsou taky procházky v dešti po spadaným listí. Podvečerní sluníčko, který vás zahřeje spíš u srdce, ale i tak je to paráda. Sbírání kaštanů plus vyrábění kaštanových zvířátek. A spoustu dalšího.
Těšte se na to pozitivní a negativní nechte někde v lese při procházce po opadaným listí.*






 Ňuňa: košile: Tropical Elegance  triko: Quiksilver  kalhoty: HM  tenisky: Converse

CoCo: kraťasy: HM  triko: ZARA  svetr: Hollister  klobouk: HM  podkolenky: HM  tenisky: Converse  náramky: Promod








Ňuňa: kalhoty: ZARA  košile: HM  kravata: Topshop  tenisky: Converse

CoCo: svetr: ZARA  kraťasy: HM  bundička: Topshop  punčochy: HM  šátek: Promod  kravata jako mašle: ZARA  tenisky: Vans  prstýnek: Gate

Žádné komentáře:

Okomentovat