úterý 9. října 2012

Designblok #1

Designblok to znamená týden plný stylu a prochozených bot. Taky je to znamení, že končí rok. Ale hlavně je to událost na, které se sejdou všechny věkové skupiny i všechna designérská odvětví. Od šperků, přes podlahy až k navrhování aut.
K designbloku taky patří, cvakání foťáků, velká parta lidí, dobrý oufity, pohodlný boty a spousta času na stylové rozjímání. A ani my jsme nebyli výjimkou.
Letos jsem začala už ve středu. Říkala jsem si, že když se mi naskytl čas ve všední den tak ho přece musím využít, protože nebude tak narváno. A moje představy se vyplnily. Lidí bylo tak akorát. Takže příští rok budu stejně chytrá. Protože nejhorší je se cpát v přeplněných pokojích. Nemůžete si to správně vychutnat ani nafotit.

První studio ve kterým jsem byla, bylo openstudio ve Šporkovském paláci. Ten je dost rozlehlý a tak jsem po jeho zdolání byla opravdu absolutně vyřízená. Ale stál za to.
V suterénu se mi moc líbily fotky ze soutěže Akty organizované Reflexem.  V ostatních patrech mě bavily světla a hodiny. A samozřejmě taky všechny módní kousky. Dokonce jsem si pořídila dvoje náušnice. Jedny od Design Help a jedny z dílny VŠUP. Oboje jsou skvělý a oboje jsem hrozně moc potřebovala. Pak se mi taky hrozně líbil nápad Posedlích - OD BÁBI - výborný. Doporučuji si přečíst jejich nápady, protože nic takhle originálního jsem dlouho neviděla ani neslyšela.

Pokochejte se designem ze Šporkovského a můžete se těšit na další fotky ze superstudií v Clam-Gallasově paláci a Kafkově domě.*
































2 komentáře:

  1. ty boty stim držákem na iPhone jsou naprosto skvostný !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale bude se v nich asi špatně chodit, už takhle mi padá i phone na zem.D

      Vymazat